Bestill her

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)
Jotkut tiedot ovat virheellisiä / puuttuvat
Lue ehdot

Takk! Chili Forte finnes på lager.

Vennligst se over og bekreft din info.
Jotkut tiedot ovat virheellisiä / puuttuvat

En ole sitoutunut lisäostoksiin, mutta ryhdyn tilaajaksi kun teen tilauksen, ja minun pitää irtisanoa tilaukseni 14 päivän kuluessa ennen uutta lähetystä joka toinen kuukausi (eräpäivä lukee laskussa) ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tilaus jatkuu kunnes sanon sen irti, ja lähetys tapahtuu joka toinen kuukausi. Saan ensimmäisen lähetyksen kampanjahintaan: kokonaisuudessaan 20,99 € (mukaan lukien lähetyskulut). Kokonaiskulut normaalille lähetykselle tilaajana ovat 64,99 € + lähetys 5,99 € = 70,99 € per lähetys joka toinen kuukausi, jotka muodostavat kokonaisuudessaan 35,49 € kuukaudessa.

Haastattelu – Hanne Sofie Herland

HAASTATTELU – HANNE SOFIE HERLAND Se kihelmöivä tunne on ensimmäinen asia jonka Henkilökohtainen ohjaaja (PT) Hanne Sofie Herland paljastaa, kun kysymme häneltä huomaako hän jotain erikoista kun hän ottaa Chili Fortea. Se – ja että verensokeri on pysynyt tasaisempana.

Hanne Sofie Herland ei ole kuka tahansa kun puhutaan vartalon ja ravitsemuksen tietämyksestä. Sen lisäksi että hän toimii PT:nä, on hän myös bootcamp ohjaaja ja ravitsemus asiantuntija, missä hän perehtynyt erityisesti liikuntaan ja ruokavalioon. Jälkimmäiseksi mainittua hän on saavuttanut maisterintittelin Perthistä, Australiasta.

HERÄÄN AIKAISEMMIN ENKÄ TUNNE VÄSYMYSTÄ

Hanne Sofie ei peittele sitä että hän olisi koskaan tuntenut itseään A-ihmiseksi lähtökohtaisesti. – Myöhään nukkumaan ja myöhään ylös – se on oikeastaan minä pelkistetysti, jos eläisin niin kuin vartaloni oli ohjelmoitu aikaisemmin. Mutta se on niin että pitää nousta tekemään töitä, ja sen jälkeen kun aloitin Chili Forten käytön olen aivan pirteä ja ylhäällä aikaisemmin kuin koskaan ennen. En tee mitää erikoista sen suhteen, muuta kuin otan Chili Fortea. Huomaan myös että olen vähemmän väsynyt iltaisin, ja että kahvin juonti on supistunut radikaalisti. Ennen join kahvia enemmän tai vähemmän koko päivän – nyt riittää kun juon aamupalalla kahvin.

Tasaisempi verensokeri