Bestill her

Fyll inn telefon/mobil (8 siffer)
Jotkut tiedot ovat virheellisiä / puuttuvat
Lue ehdot

Takk! Chili Forte finnes på lager.

Vennligst se over og bekreft din info.
Jotkut tiedot ovat virheellisiä / puuttuvat

En ole sitoutunut lisäostoksiin, mutta ryhdyn tilaajaksi kun teen tilauksen, ja minun pitää irtisanoa tilaukseni 14 päivän kuluessa ennen uutta lähetystä joka toinen kuukausi (eräpäivä lukee laskussa) ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tilaus jatkuu kunnes sanon sen irti, ja lähetys tapahtuu joka toinen kuukausi. Saan ensimmäisen lähetyksen kampanjahintaan: kokonaisuudessaan 20,99 € (mukaan lukien lähetyskulut). Kokonaiskulut normaalille lähetykselle tilaajana ovat 64,99 € + lähetys 5,99 € = 70,99 € per lähetys joka toinen kuukausi, jotka muodostavat kokonaisuudessaan 35,49 € kuukaudessa.

Tietoisku chilipippurista

Moni on kirjoittanut että chilipippuri on aineenvaihduntaa nopeuttava aines. Me käytämme chilipippuria pääainesosana Chili Forte ravintolisässä, ja haluamme informoida millainen on chilipippurin vaikutus vartalossa.

MIKÄ CHILIPIPPURI ON?

Chilipippuri on paprikakasvi Etelä-Amerikasta, ja sitä on käytetty lääkekasvina yli 9.500 vuotta. Meidän kuluttuurissa chilipippuria käytetään enimmäkseen mausteena salaateissa, pataruuissa ja niin edelleen. Chilipippuri maahantuotiin Norjaan ensimmäisen kerran 60-luvun lopulla ja tavallinen mauste norjalaisessa keittiössä siitä tuli vasta monen vuoden jälkeen.

img_scoville_cf1

Chilihedelmällä on monta väriä, muotoa ja vahvuusastetta, kaikki sen mukaan missä se kasvaa, kuinka paljon se saa vettä, vuosikerta, lämpö ja niin edelleen. Maun voimakkuus mitataan Scoville skaalan mukaan. Paprika on voimakkuudeltaan 0, mutta italialainen peperocini on voimakkuudeltaan 100-500, ja habanero 80.000-300.000. Voimakkain chilipippuri joka on löydetty on Scoville skaalassa 577.000. Chilipippurin vaikutusaine on nimeltään kapsaisiini – ja puhdas kapsaisiini osuu Scoville skaalassa jopa 16.000.000…

KUINKA CHILIPIPPURI VAIKUTTAA POSITIIVISESTI VARTALOSSA?

Kun syöt chilipippuria tietyllä voimakkuudella, tuntuu kuin suussa palaisi. Sen syy on kapsaisiinissä joka sitoo itsensä suun reseptoreihin – samat reseptorit jotka reagoivat lämmön aiheuttamaan kipuun. Tämä vapauttaa endrofiinejä vartalossa, ja se taas käynnistää hyvänolontunteen. Kun syöt chilipippuria saat myös suuren määrän C-vitamiinia – chilipippuri sisältää esimerkiksi kolme kertaa enemmän C-vitamiinia kuin appelsiinit. A-vitamiinia, joka on hyväksi näölle ja estää tulehduksia, on myös paljon chilipippurissa, kuten myös betakarotiinia. Onko sinulla ongelmia verensokerin kanssa, amerikkalainen tutkimus osoittaa että chilipippurin käyttö ruuassa vähentää insuliinin tarvetta ruuan hajoittamiseen jopa 60% prosenttia.

NÄIN CHILIPIPPURI NOPEUTTAA AINEENVAIHDUNTAA

img_285kcal_small

Emme tarkoita suurensuuria muutoksia aineenvaihdunnassa – vaan tarkoitamme että chilipippuri on kokeilussa havaittu pääsyyksi aineenvaihdunnnan nopeutumiseen, jopa 285 kaloria tunnissa – paikallaan istuessa. Chilipippurin lisäksi Chili Forte sisältää kromia, pantoteenihappoa, B12-vitamiinia ja niasiinia. Chilipippurissa on aktiivista ainesosaa kapsaisiinia, jonka vihreän teen yhteydessä on todettu vähentävän näläntunnetta (Clinical Nutrition, 2009). Toinen tutkimus samalta vuodelta (European Journal of Nutrition) osoitti että kapsaisiini voi vähentää greliini hormoonin, joka taas nostaa näläntunnetta, tuotantoa. Monet tutkimukset ovat osoittaneet kapsaisiinin käytön nopeuttavan aineenvaihduntaa – tutkimukset kertovat aineenvaihdunnan nopeutuneen jopa 20% 30 minuutissa chilipippurin syömisen jälkeen. Ainesosien yhdistelmä Chili Fortessa vaikuttaa näläntunteen vaimennukseen (chilipippuri; kapsaisiini), verensokerin vakautumiseen (kromi), ja nopeuttamaan aineenvaihduntaa (chilipippuri).

Untitled-1

Älä käytä ravintolisää yksistään